ZOILO x GRENSELØS
25. oktober
Velkommen til en “one night only” kveld på Grenseløs!
For kun én kveld vil Chef Patron Diego Jacquet fra Zoilo i London – tidligere ved 3-stjerners Michelin-restauranten El Bulli i Barcelona, Spania, og 2-stjerners Michelin-restauranten Aquavit i New York – ta over kjøkkenet på Grenseløs.
Kjent for sitt moderne argentinske kjøkken, med røtter i Patagonia og videreutviklet gjennom erfaring fra Michelin-restauranter, vil Diego bringe ånden fra Zoilo til Tønsberg.
Sammen med sin gode venn Marcos Scorza, vår argentinske F&B Manager, skaper de en middag der den internasjonale kulinariske verden møter hjertet av Tønsberg.
Hva kan du forvente?
En spesielt kuratert meny som viser Diegos signaturstil: sesongbasert, dristig og kreativ.
En kulinarisk reise der argentinsk lidenskap møter nordisk atmosfære.
En intim kveld som kombinerer smaker, historier og en helt unik matopplevelse.
Dato: 25.oktober
Pris: Kr 2295 - inkluderer mat og drikke
Sted: Grenseløs, Hotel Klubben