ZOILO x GRENSELØS

25. oktober


Velkommen til en “one night only” kveld på Grenseløs!

For kun én kveld vil Chef Patron Diego Jacquet fra Zoilo i London – tidligere ved 3-stjerners Michelin-restauranten El Bulli i Barcelona, Spania, og 2-stjerners Michelin-restauranten Aquavit i New York – ta over kjøkkenet på Grenseløs.
Kjent for sitt moderne argentinske kjøkken, med røtter i Patagonia og videreutviklet gjennom erfaring fra Michelin-restauranter, vil Diego bringe ånden fra Zoilo til Tønsberg.

Sammen med sin gode venn Marcos Scorza, vår argentinske F&B Manager, skaper de en middag der den internasjonale kulinariske verden møter hjertet av Tønsberg.

Hva kan du forvente?

  • En spesielt kuratert meny som viser Diegos signaturstil: sesongbasert, dristig og kreativ.

  • En kulinarisk reise der argentinsk lidenskap møter nordisk atmosfære.

  • En intim kveld som kombinerer smaker, historier og en helt unik matopplevelse.

  • Dato: 25.oktober

  • Pris: Kr 2295 - inkluderer mat og drikke

  • Sted: Grenseløs, Hotel Klubben