
Dette skjer på Hotel Klubben
Book show og få 15 % rabatt på overnatting
-
6 Hands Dinner
25.09 | 26.09
Marcelino Gomez, Viridiana Franco og Marcos Scorza inviterer til en eksklusiv 6 Hands Dinner der de kombinerer sine erfaringer, stiler og uttrykk i en femretters meny med små overraskelser underveis.
-
Pairing Night på Taket
10.10
Bli med på en helaften over Tønsbergs tak, der smaker, utsikten og stemning møtes! Kvelden byr på en eksklusiv mat- og drikkeopplevelse nøye komponert av vår barsjef og kjøkkensjef.
-
Mord over en lav sko
16.10 | 17.10 | 18.10
Forestillingen «Mord over en lav sko» av Knut Nærum byr på en sprudlende blanding av lokale, profesjonelle skuespillere og dyktig amatørutøvere.
-
ZOILO x GRENSELØS
25.10
Vi kjører en helt ny “take over” på Restaurant Grenseløs den 25.oktober, med Chef Patron Diego Jacquet fra restaurant ZOILO i London og vår Food & Beverage Manager Marcos Scorza.
-
Jazz & Gourmet
Hver lørdag fra 4.10 - 08.11
Opplev Jazz & Gourmet – en eksklusiv 3-retters lunsj med live jazz hver lørdag fra 4. oktober til 8. november. Nyt gastronomi i toppklasse, stemningsfulle toner og mulighet for vinpakke. Perfekt for en uforglemmelig lørdag med venner eller familie.
-
Julebord 2025
28.11 | 29.11 | 05.12 | 06.12
Bli med på en magisk reisen gjennom vårt legendariske julebord! Opplev et julebord proppfullt av førsteklasses mat, drikke og underholdning som vil vekke den ekte julestemningen i deg.
-
Lydias Jul
20.12
En stemningsfull julekonsert fylt med kjente og kjære julesanger – tolket på nytt, med varme, kraft og særpreg. Fra tradisjonelle norske julefavoritter til store klassiske høydepunkter
Let the show begin
Hotel Klubben er en sentral del av Tønsbergs pulserende underholdningsscene. Fra 1968 har vi vært en betydningsfull aktør i byens kulturelle landskap, og vi har sett det ypperste av show og revy passere gjennom våre dører.
Hver sesong er en magisk tid når vi samler de største navnene innen showbiz på vår scene. Vi har vært stolte verter for noen av landets mest minneverdige opptredener.
Med nesten 50 år bak oss, ser vi frem til å fortsette denne tradisjonen i minst 50 år til!