Eating is a necessity, but cooking is an art.

En kveld med Bocuse d´Or Italia

Vi ønsker velkommen til en gastronomisk opplevelse du aldri vil glemme!

Den 21. august får Hotel Klubben besøk Bocuse d´Or Italia, og sammen skal vi lage en uforglemmelig aften.

Marcelino Gomez har lang erfaring fra flere 3-stjernes restauranter, som blant annet Geranium og Alchemist i Danmark, samt Mirazur i Frankrike. Marcelino var den italienske hovedkandidaten for Bocuse d´Or i trondheim, og med seg har han Alessandro Bergamo, trener for det italienske kokkelaget, og Benjamin Sørensen, commis, som for øyeblikket jobber på Noma i Danmark.

Sammen med vår Executive Chef Marcos O. Scorza skal de komponere en spennende femretters meny, sammen med en perfekt matchet vinpakke.

21.08.24 (UTSOLGT)
Kr 2395,- inkludert vinpakke

Marcelino Gomez

Alessandro Bergamo

Benjamin Sørensen

Marcos Scorza


Book

BORRDBESTILLING

Vi har plass til 60 gjester, og bordene vil være tilgjengelige fra kl. 18, med siste bordbestilling kl. 20. 
Bordbestilling gjøres via ResDiary. Bestilling for grupper over 8 personer eller mer, sendes til post@hotelklubben.no.

Alle bestillinger må bekreftes med betalingskort for å være gyldige. Det trekkes ikke et beløp fra kortet når du booker din opplevelse, betaling foregår i restauranten.

ALLERGIER
Under dette arrangementet kan vi ikke ta hensyn til allergener, og vi kan ikke tilby vegansk mat. Det vil bli servert kun én meny.