overnatting

Rom & romtyper

Hotel Klubben

Flere av Hotel Klubbens rom og møterom har panoramautsikt over sjøen, samt at flere av rommene er store og har egen balkong. Her kan du både bo behagelig, spise godt og nyte det store tilbudet av underholdning og spennende serveringssteder.

Gjesterom

Senger

Møterom

Standard enkeltrom

Maks 1 person

Koselig standard enkeltrom på ca. 15 kvm. Rommet har bl.a. skrivebord, lenestol, flatskjerm-tv med kabel-tv og minibar, samt bad med hårføner. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.

Standard dobbeltrom

Maks 2 personer

Koselig standard dobbeltrom på ca. 20 kvm. Rommet har bl.a. skrivebord, lenestol, flatskjerm-tv med kabel-tv og minibar. Bad med hårføner. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.

Superior dobbeltrom

Maks 2 personer + 1 ekstra

Koselig og romslig superior dobbeltrom på ca.28 kvm. Rommet har bl.a. skrivebord, lenestoler, garderobeskap, flatskjerm-tv med kabel-tv og minibar. Bad med hårføner. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.

Deluxe dobbeltrom

Maks 2 personer + 1 ekstra

Stilig og romslig deluxe dobbeltrom på ca. 28 kvm. Rommet har bl.a. skrivebord, lenestoler, garderobeskap, flatskjerm-tv med kabel-tv og minibar. Bad med hårføner. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.

Familierom

Maks 4 personer

Koselig og romslig standard familierom på ca.28 kvm, med to ekstra senger på hjul. Rommet har bl.a. skrivebord, lenestoler, garderobeskap, flatskjerm-tv med kabel-tv og minibar. Bad med hårføner. Rengjøring er inkludert, men du må henge Rengjør rommet mitt-skiltet på utsiden av hotellrommet senest 23.00 dagen før du ønsker rommet rengjort.

Fasiliteter og service…

Frokost

En god frokost er en god start på dagen! Hotel Klubben serverer frokostbuffet med mange sunne, velsmakende og økologiske alternativer. 

Frokost serveres:

Mandag – Fredag: 06.00 – 09.30
Lørdag – Søndag: 07.00 – 10.30

Room service

Trøtt og sliten etter en lang dag? Fortvil ikke.  Hotel Klubben kan tilby room service. Mat og drikke levert til deg på hotellrommet.

Treningsrom

Vi har et fullverdig treningsrom til alle våre gjester som utstyrt med tredemølle, sykler, elipsemaskin, frivekter og slynger. Alt du trenger for en skikkelig treningsøkt! Med åpningstider fra grytidlig morgen, til etter leggetid, er det store muligheter for å få lagt inn litt trim i løpet av oppholdet.

Parkering

Hotel Klubben kan tilby parkering i eget parkeringshus. Dagparkering 165 NOK, døgnparkering 195 NOK. Forøvrig finnes også offentlige parkeringsmuligheter rundt hele hotellet.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på  Hotel Klubben er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Renseri

Bor du over tid, og slipper opp for klær? Eller har du vært uheldig og sølt saus på skjorta? Ingen problem. Lever skitne klær i resepsjonen på Hotel Klubben før kl. 09.00, så får du de tilbake samme ettermiddag.