Overnatting Tønsberg

Er du på leting etter overnatting i Tønsberg? Hotel Klubben ligger sentralt plassert ved bryggen i Tønsberg – vi har hyggelige hotellrom for enhver anledning.

Enten du trenger overnatting i Tønsberg i forbindelse med jobb eller ferie, har Hotel Klubben et hyggelig rom med en behagelig seng å tilby. Rommene har alt fra én til fire sengeplasser og varierer i størrelse fra 15 til 28 kvm. 

Våre tjenester

Har du med deg en pelskledd venn på tur? Vi tar dem imot med åpne armer, så lenge du melder fra når du booker. Vårt mål er å ta deg imot med de beste forutsetningene. Du betaler kun 250 kroner per besøk for din venn.

Treningsrom

Fra tidlig om morgenen til sent på kvelden har du som gjest hos oss tilgang til hotellets treningsrom. Her finner du alt du trenger til en skikkelig treningsøkt; tredemølle, sykler, frivekter, elipsemaskin og mer. 

Parkeringshus

Når du overnatter på Hotel Klubben, kan du selvsagt benytte deg av vårt parkeringshus. Her finner du enkelt parkering og får ha bilen din i nærheten. Du betaler kun 165 NOK for dagparkering og 195 NOK for et døgn. 

Frokostbuffet

Vi tilbyr en smakfull og næringsrik frokost til våre overnattingsgjester. Buffeten er åpen fra
kl. 06:00 til 09:30 og fra kl 07:00 til 10:30 i helgene. Ellers er roomservice tilgjengelig for dere som ønsker mat og drikke levert på direkte på rommet. 

Rens av klær

Skal du overnatte flere netter og har sluppet opp for rene klær? Vi renser for deg, og leverer du klærne i resepsjonen før kl. 09:00 om morgenen har du dem tilbake samme ettermiddag.

Hva kan jeg gjøre i Tønsberg?

Tønsberg er en spennende by, sommer som vinter, og med en historie som går tilbake til 871 er dette naturligvis et kulturelt interessant sted. Selv under kortere opphold i byen kan du få med deg flere severdigheter det er verdt å få med seg.

Vikingodden

For eksempel kan du ta en tur ned til Vikingodden, som ligger en kort gåtur fra hotellet. Her ligger en eksakt arkeologisk replika av Osebergskipet, et av verdens viktigste vikingfunn, sammen med kopien av Klåstadskipet. 

I helgene forteller guidene om Vestfolds spennende vikinghistorie, og det er mulig å være med replikaen Saga Oseberg på tokt. 

For den kunstinteresserte

I sentrum av byen ligger et av landets beste kunstmuseer. Haugar Vestfold Kunstmuseum har blant annet Andy Warhols utstilling “Much by Warhol”, der han hyller Edvard Munch. Museet har også andre skiftende utstillinger som gir deg nye opplevelser året rundt.

Sommerparadis

Overnatter du i Tønsberg på sommerhalvåret, er det verdt å ta en tur ut til skjærgårdsparadiset Hvasser. Her finner du hyggelige spiserier med uteservering, badeplasser og et livlig bryggeliv som gir deg norsk sommer på sitt beste. 

Har du tatt turen ut mot Tjøme og Hvasser, er det en god ide å stikke innom Verdens Ende, en del av Færder Nasjonalpark. Her kan du bade og sole deg, sjekke ut båtlivet, spise god mat til en fantastisk utsikt og besøke “Den lille dyreparken.”

Hotel Klubben er ditt førstevalg når du leter etter overnatting i Tønsberg! Med vår sentrale plassering, moderne lokaler og gode service gir vi deg en hyggelig hotellopplevelse.