kurs & konferanse

Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene og den kompetente staben, gjør Hotel Klubben til et ideelt sted for møter og konferanser.

Vi ønsker å være din medarrangør

På Hotel Klubben er kurs og konferanser vår hverdag,
og vi setter vår stolthet i å gjennomføre alle arrangement med
høy kvalitet!

Fra vår barokke ballsal til den stjernepregede hovedsalen; vi har hele 12 000 kvadratmeter med bruksareal. Og med over 50 år med arrangering av suksessfulle tilstelninger, vet våre profesjonelle rådgivere hvordan de skal hjelpe deg å stråle.

Mat og drikke

Når det er tid for litt påfyll, kan vårt kjøkken servere dere en spennende  frokost, lunsj og middag. Dersom det er ønskelig å også tilby deltakerne pausemat, har vi satt sammen en egen meny som tilbyr mange fristende alternativer.

Skreddersøm

På Hotel Klubben har vi 12 konferanse- og grupperom til alt fra 4 til 500 personer. Vi skreddersyr gjerne et opphold for deg og dine kolleger med aktiviteter, møterom og værelser – enten dere er en liten eller en stor gruppe.

Hvordan komme hit:

Hotellet ligger et kvarter med tog unna Torp Lufthavn med avganger hver time fra flyplassen. Det går også hyppige tog til Tønsberg fra Oslo S (reisetid på en og en halv time). Se VY for mer informasjon

Våre møterom

Vi har inspirerende møterom og fasiliteter som passer fint for både små og store møter.

Når du arrangerer et større arrangement, er det kun det beste som duger: vår barokke ballsal med en kapasitet på 150 personer, eller Klubben Hall med plass til 635 gjester. Arranger en messe eller gi din foredragsholder det publikum han/hun fortjener

Vi har et utvalg av fem medium store møterom, for å romme alle slags foredrag, forelesninger og seminarer. Velg fra kapasiteter på 25 til 50 personer med profesjonell lyssetting og lyd.

Hvis du er ute etter et intimt område, trenger du ikke å gå lenger enn til våre fem moderne møterom. Med en kapasitet på 8 til 12 personer, lydanlegg, projektor og whiteboards, er alt klart for presentasjoner som gjør inntrykk.

Kontakt & Tilbud

Ta gjerne kontakt med oss via kontakskjemaet til høyre. Inkluder gjerne antall gjester, ønsker og eventuelle matallergier.

3 + 2 =

ADRESSE

Nedre Langgate 49

3126 Tønsberg

TELEFON

+(47) 33 35 97 00

E-POST

front@hotelklubben.no

VI ER MEDLEM AV DE HISTORISKE!

Ingen vanlig hotellkjede, men en unik medlemsorganisasjon,

hvor historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.