Møterom Tønsberg

Skal du holde kurs eller arrangere konferanse på Østlandet? Hotel Klubben har møterom i Tønsberg til store og mindre grupper og Østlandets beste service.

Din medarrangør 

Hotellet ligger sentralt og er lett å finne frem til. Fra Oslo S er det kun en 1,5 timer lang behagelig togtur, og 15 minutter med tog til Torp Lufthavn. Herfra går det fly hver time. 

Beliggenheten på Tønsberg Brygge gir deg og dine kolleger eller kursdeltakere gåavstand til et stort utvalg restauranter, barer, butikker og selvfølgelig båthavn og bademuligheter. 

De profesjonelle rådgiverne hos oss i Hotel Klubben har over 50 års erfaring med arrangering av suksessfulle arrangementer. Vår hverdag består av å huse deres konferanser, kurs og møter.

Hotellets kjøkken varter opp alle måltider, skreddersyr egne menyer og passer på at alle involverte får i seg næringen de trenger for å yte sitt beste. Vår foodbar 871 Food and Drinks lager “finere” middagsmenyer til større grupper som booker på forhånd. 

Våre møterom

Hotel Klubben har hele 12 møterom i Tønsberg i forskjellige størrelser, for grupper på alt fra 4 til 635 gjester. Våre rådgivere og arrangører samarbeider med dere for å få til det beste opplegget. 

Små møterom

De minste møterommene våre har kapasitet til opptil 12 personer. Rommene er litt mer intime og passer godt til mindre møter og sammenkomster. De er selvfølgelig utstyrt med alt dere trenger av projektor, whiteboards, lys og lydanlegg. 

Mellomstore møterom

Våre 5 mellomstore møterom egner seg godt til møter, forelesninger, kurs og arrangementer med under 50 deltakere. Enkelte av rommene har kun plass til 25 personer. Alt av nødvendig utstyr er tilgjengelig. 

Større eventer

For større eventer har vi to unike lokaler tilgjengelig, hvor begge er fullstendig utstyrt med alt man måtte trenge og ønske til et møterom. Hotellet kan tilby vår barokke ballsal med kapasitet til opptil 150 gjester eller Klubben Hall som rommer 635 gjester. Med andre ord har vi kapasitet til å holde middag for både store og små grupper. 

Vi er tilgjengelig når du har behov for et møterom i Tønsberg og omegn. Kontakt oss om du lurer på noe eller om du bare vil sjekke ledighet.