Konferansehotell Tønsberg

Skal du arrangere konferanse eller kurs i Vestfold og er på utkikk etter et konferansehotell i Tønsberg? Hotel Klubben er din ultimate medarrangør. 

Hos Hotel Klubben er kurs og konferanse vår hverdag. Dette vil si at vi over tid har opparbeidet oss erfaringen vi trenger for å gjøre din konferanse i Tønsberg til en god og lærerik opplevelse for dere alle. 

La oss arrangere!

Våre profesjonelle rådgivere har over 50 års erfaring med å arrangere suksessfulle tilstelninger, og vi er stolte av vår evne til å gjennomføre konferanser og kurs av høy kvalitet for fornøyde deltakere. 

Vårt kjøkken serverer deltakere og foredragsholdere både frokost, lunsj og middag. Vi passer på å gi dere sunne, næringsrike og smakfulle måltider slik at dere kan yte best mulig. Også pausemat er selvsagt tilgjengelig, og her har vi satt sammen en egen smakfull meny.

Hotellet er lett å komme seg til, med kun en kort togtur fra Oslo på 1,5 time og en 15 minutters togtur fra Torp Lufthavn der det er avganger hver time. Med beliggenhet midt på bryggen i Tønsberg får du også kort vei til restauranter, utesteder og shopping.

Møte- og konferanserom

På vårt konferansehotell Tønsberg har vi hele 12 konferanse- og grupperom tilgjengelig, med plass til alt fra 4 til over 600 personer. Vi skreddersyr opplegg til små og store grupper, med møte- og hotellrom samt aktiviteter og teambuilding. 

Når du skal arrangere et stort event har vi to fantastiske lokaler å velge mellom. Hotellets barokke ballsal har kapasitet på 150 personer og er et klassisk og stilfullt alternativ. I Klubben Hall kan dere være opptil 635 gjester.

Av mellomstore møterom har vi 5 alternativer, alle godt egnet til seminarer, forelesninger og foredrag. I disse er kapasiteten på mellom 25 og 50 personer, og rommene er selvsagt utstyrt med profesjonell lyd og lys. 

Vi tilbyr også flere mindre og mer intime møterom til grupper på opptil 12 personer. Disse rommene er, i likhet med de større, utstyrt med nødvendig utstyr som lydanlegg, whiteboards og projektorer.

Aktiviteter 

Er du på konferanse i Tønsberg er det flere aktiviteter som er verdt å med seg, enten med eller uten resten av kollegaene dine. Byen har en rik historie og dermed flere historiske og kulturelle severdigheter som er spennende å besøke.

Vikingodden

Fra konferansehotellet er det kort vei ned til Vikingodden på Tønsberg Brygge. Her kan du hele året kan se den arkeologiske replikaen av Osebergskipet, et vikingskip som har blitt verdens viktigste funn fra vikingtiden. Her står også kopien av Klåstadskipet, og i helgene forteller guidene deg om Vestfolds vikinghistorie. 

Er dere en stor gruppe på mellom 10-300 personer, kan dere alle oppleve replika-skipet Saga Oseberg på nært hold. Oseberg Vikingarv arrangerer turer og vikingaktiviteter i tilknytning skipet.

Haugar Vestfold Kunstmuseum

Haugar Vestfold Kunstmuseum er et av Norges beste kunstmuseer og hjem til for eksempel Andy Warhols hyllest til Munch, som er en fast samling her. Ellers er det hele tiden skiftende utstillinger. 

Museet ligger midt i Tønsberg sentrum, en kort gåtur unna Hotel Klubben. Private omvisninger for konferansedeltakere kan arrangeres utenom de faste omvisningene, noe som gjør dette til en kul opplevelse for både store og mindre grupper. 

La oss være medarrangører på din neste konferanse. Vårt konferansehotell Tønsberg er ypperlig for konferanser med opptil 600 deltakere. Ta kontakt med oss for mer informasjon og les mer på våre nettsider.