Konferansehotell Østlandet

På jakt etter et konferansehotell Østlandet? Legg konferansen til Tønsberg og Hotel Klubben, vi har 50 års erfaring i konferansegamet og er din perfekte medarrangør. 

Tønsberg er Norges eldste by og et hyggelig sted fullt av kultur og liv. Både sommer og vinter er det spennende aktiviteter å finne på og god mat og drikke å oppleve. Byen er sentral og lett å komme seg til, altså en optimal konferansedestinasjon på Østlandet. 

Hotel Klubben er det ideelle stedet for konferanser og møter, dette på grunn av våre velegnede lokaler, gode atmosfære og erfarne og dyktige stab. 

Beliggenhet

Beliggenheten til vårt konferansehotell Østlandet har også flere fordeler. Med en sentral plassering ved Tønsberg Brygge, er det lett å komme seg til og fra flyplass og togstasjon. Toget fra sentrum er på Torp Lufthavn på 15 minutter og på Oslo S på 90 minutter. 

Forskning sier at sjøen har flere viktige effekter på den menneskelige hjernen, blant annet roer lyden av havet ned nervesystemet og motvirker stress, i tillegg til å booste prestasjon og humør. Hotell Klubben har fantastisk havutsikt og lyden av bølgeskvulp kan høres lang vei.

Det er gåavstand til et utvalg restauranter med flere forskjellige typer mat, 

shoppinggater og utesteder samt show-scene. 

Møte- og konferansefasiliteter

Vårt konferansehotell Østlandet har et bruksareal på hele 12 000 kvadratmeter og 12 møterom i forskjellige størrelser og med ulike bruksområder. 

For store grupper har vi hotellets barokke ballsal, et klassisk og flott alternativ til grupper på opptil 150 personer. Vi har også Klubben Hall som har plass til hele 635 gjester, perfekt for større konferanser, foredrag eller messer. 

Av medium store grupperom finnes det fem konferanserom med kapasitet på mellom 25 og 50 gjester. Disse er alle utstyrt med profesjonell lyd- og lyssetting.

Er dere en mindre gruppe har vi fem forskjellige møterom, også fullstendig utstyrt med nødvendig utstyr; prosjektor, whiteboards, lys og lydanlegg. Rommene passer for grupper på opptil åtte og 12 personer. 

Matopplevelser i Tønsberg 

Er du i Tønsberg, er det noen restauranter du bør vurdere å spise et måltid hos. I tillegg til Tønsberg Brygges store utvalg av restauranter og spisesteder, finner du matopplevelser verdt å få med seg både i selve byen og litt utenfor. 

Transport ordnes enkelt fra vårt konferansehotell Østlandet, enten lokale busser eller taxi. 

Engø Gård Restaurant

Fra kjøkkenet på Engø Gård får du sesongbaserte retter fra en meny med fokus på lokale og skandinaviske råvarer. Restauranten har fra fire til syv-retters middager og en erfaren sommelier setter sammen din vinmeny for kvelden.

Om dere er en gruppe på 100 eller færre, kan du og dine konferansedeltakere nyte et herremåltid her etter en lang dag med kurs. 

Verdens Ende – Spiseriet 

Helt ytterst på Verdens Ende finner du dette spiseriet, nyåpnet i 2015 i flotte, moderne lokaler. Nyt et hyggelig måltid til den spektakulære utsikten, rett ut i havgapet. Restauranten har kapasitet til ca. 85 gjester innendørs, men har også en stor uteplass.

871 Food & Drinks 

Vår egen foodbar er en uformell bar som også har en bred meny og kan tilby et stort utvalg gode retter. Vi har menyer som er litt “finere” – disse er forbeholdt selskap og er perfekte for konferanser og kurs. 

Seterkafeen 

På samme tun som Tønsbergs Folkemuseum ligger Seterkafeen, en sjarmerende gammeldags kafe som er svært populær både blant lokale og turister. 

Seterkafeen er absolutt mest kjent for sin tradisjonelle lapskaus og rømmegrøt – retter som har vært typiske for Tønsberg i over 60 år. Du kan også kjøpe lette lunsjer og vafler. Kafeen kan leies ut til større selskaper og er en hyggelig opplevelse for kursdeltakere. 

Kontakt oss gjerne angående tilgjengelighet for kurs og konferanse, vi hjelper deg med planlegging og logistikk. Hotel Klubben bør være ditt førstevalg av konferansehoteller på Østlandet.