Hotell Tønsberg sentrum

Er du på jakt etter et hotell i Tønsberg sentrum? Hotel Klubben ligger sentralt plassert på Tønsberg Brygge. Opplev byens yrende bryggeliv og fantastiske sjarm. 

Hotel Klubben ligger midt i smørøyet av byen – Tønsberg Brygge, og gir deg både kort vei inn til byen og shopping, utelivet og til havet. Perfekt for ferie, konferanse og kurs

Fasiliteter

Hotellet i Tønsberg sentrum har flere forskjellige typer rom slik at du kan finne det som passer deg og dine best – alt fra standard enkeltrom med plass til én til familierom på 28 kvm med plass til fire. Rengjøring er inkludert på alle rom.

Hos oss får du en god og sunn frokostbuffet frem til kl. 09:30 på hverdager og kl. 10:30 i helgene, også med økologiske alternativer. Ellers tilbyr vi roomservice til deg som vil nyte maten i sengen. 

Er du gjest hos oss har du tilgang til vårt fullt utstyrte treningsrom som er åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Du har også mulighet til å levere de skitne klærne dine i resepsjonen hos oss og få dem tilbake rene fra vårt renseri. Leveres de før kl. 09:00 får du dem samme ettermiddag.

Ta med deg hunden din på tur – vi tar imot din beste venn og er stolt av å være et dyrevennlig hotell i Tønsberg sentrum. Gi beskjed når du booker slik at vi kan ta best mulig vare på dere. 

Besøk Tønsberg

Øst for Oslofjorden og nord for Holmestrand finner du Norges første by – Tønsberg. Byen er kjent som en sommerperle, der båtturister samler seg hvert år og brygger og strender fylles opp med besøkende fra hele landet. Men Tønsberg er også en spennende destinasjon resten av året.

Tønsberg er en kulturby med en rik historie. En show-by med tradisjoner allerede fra 60-tallet, som nå er kjent for festivaler som Vestfold Festspillene og Slottsfjell. Vårt hotell i Tønsberg sentrum plasserer deg midt oppi dette kulturmylderet.  

Sommerparadis 

En kort kjøretur ut av byen ligger sommerparadisene Nøtterøy og Tjøme. Øygruppene er populære feriedestinasjoner fulle av hyggelige hytter, strender og svaberg. Hit går det lokalbusser fra hotellet ditt i Tønsberg sentrum hele dagen, så det er gode muligheter for dagsturer på varme dager.

Hvasser er en øyperle helt ytterst på Tjøme. Her finner du hyggelige restauranter med uteservering og mye forskjellig god mat. Hvasser Syd er en attraktiv badeplass som også er godt egnet for kiting, og Tjønneberget har en fantastisk sjøutsikt.

Vikinghistorie

Allerede under vikingtiden ble byen Tønsberg grunnlagt – helt tilbake i 871, som gjør Tønsberg til Norges eldste by. Dette gjør at byen er proppfull av spennende historie, landemerker og kultur som er verdt å utforske.

Osebergskipet er verdens viktigste funn fra vikingtiden og ble funnet rett utenfor byen i 1904. Ikke langt unna vårt hotell i Tønsberg sentrum finner du Vikingodden. Her ligger en arkeologisk replika av vikingskipet, bygget av Oseberg Vikingarv på eksakt samme måte som det ville ha blitt bygget originalt. 

Også en kopi av Klåstadskipet ligger her, og begge skip er å se året rundt med unntak av når de er ute på tokt. Vikingoddens guider er på plass hver helg og forteller deg om Vestfolds vikinghistorie. Det er også mulig å bli med Saga Oseberg på tur. 

Verdens Ende

Helt ytterst på sørspissen av Tjøme ligger Verdens Ende, et friluftsområde med fantastisk utsikt mot Skagerrak. Området er mest kjent for Vippefyret som er laget av lokale rullesteiner, men det er også de flotte bade- og fiskemulighetene som trekker folk hit.

På fine dager kommer barn og voksne hit for å nyte svaberg og holmen, perfekt for både soling og bading. For de minste finner du også barnevennlige badeplasser. Det er mange parkeringsplasser og en trygg småbåthavn i nærheten, så du kan ta både bil og båt ut hit. 

Verdens Ende er en del av Færder Nasjonalpark. På besøkssenteret kan du lære mer om livet i havet og selve parken. Dette gjøres gjennom guidede turer, arrangementer, leker og mer. 

Områdets spiseri tilbyr god mat og drikke som kan nytes til fantastisk utsikt over hav og skjærgård, både inne og ute. Her kan du også arrangere selskap for opp til 85 gjester. 

På Stall Verdens Ende kan du besøke Den lille dyreparken. Griser, kaniner, høns, sauer og hest er bare noen av dyrene som bor her. 

Bor du på hotell i Tønsberg sentrum, er det ikke lange veien ut til Verdens Ende. Det går busser fra byen hele dagen og det er mulig å leie både bil og båt for å komme seg ut. 

Tønsberg Brygge

Hver sommer transformeres Tønsberg Brygge til en sommerpromenade med livlig uteliv. Det er hyggelig uteservering på alle restauranter og gjestebryggen er alltid full av båter. 

Bryggen er full av utesteder som fylles opp av unge og eldre, blant annet er Foynhagen en av de mest populære stedene. Her er det også en konsertscene hvor flere kjente artister har stått, og hvor det settes opp show. 

Vårt hotell i Tønsberg sentrum er ypperlig for dere som ønsker å oppleve dette bryggelivet og showet som følger med. Til oss har du kort vei hjem fra utesteder og restauranter. 

Haugar Vestfold Kunstmuseum 

For de kunstinteresserte er Haugar Vestfold Kunstmuseum virkelig verdt turen. Museet har flere skiftende utstillinger, som gjør det interessant å besøke museet året rundt. Men en av dets spennende faste utstillinger er Andy Warhols hyllest til Munch.  

Kunstmuseet, som er et av landets beste, finner du midt i Tønsberg sentrum, i den store murbygningen som pleide å huse Sjømannskolen. Les mer på våre nettsider og kontakt oss dersom du lurer på noe – vi er her for å hjelpe når du trenger et hotell i Tønsberg sentrum. 

Book rom og sjekk tilgjengelighet enkelt online, og gjør deg klar for en uforglemmelig tur.