Hotel Klubben er et familie- og konferansehotell i sentrum av Tønsberg. Med sine 12 000 kvm nydelig plassert ved bryggen i Tønsberg egner hotellet seg til alt fra familieopphold til små og store konferanser.
Hotellet vil i løpet av de neste årene gjennomgå en omfattende renovering. Konferanseavdelingen er ferdig renovert og de resterende avdelingene samt rom vil bli ferdigstilt i løpet av de neste to årene.

Er du klar for nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du en entusiastisk og motiverende leder? Er du opptatt av mat og liker å skape? Da må DU ta kontakt med oss! Personen vi søker etter må ha bred faglig kompetanse, kokkefagbrev og i tillegg må du trives med administrative oppgaver. Du liker å jobbe i team og du har øye for detaljer.

Du vil få det overordnede ansvaret for kjøkkenet, og hovedansvaret vil være å fokusere på kvalitet i alle ledd; produkt, smak, presentasjon, lønnsomhet og gjestetilfredshet. Du går foran som et godt eksempel for å sørge for at vi til enhver tid leverer minnerike opplevelser gjennom utsøkt mat. Er du vår nye kjøkkensjef forventer vi at du forutser trender i mat og drikke. Du finner muligheter til å optimalisere kvalitet og profitt, og har god forståelse for hva som driver omsetning så vel som kostnader.
Du har erfaring fra bankettkjøkken og a la carte og god kunnskap innen utvikling av menyer/konsepter, samt kostnadsstyring og kalkyler. I tillegger er du godt innsatt i HACCP/IK-mat.

Du har ledererfaring, erfaring fra bransjen, relevant bakgrunn, samt administrativ innsikt. Du evner å planlegge strukturert og systematisk, du er tydelig i din kommunikasjon, du er løsningsorientert og ser detaljer uten å miste det store overblikket.

Vi har gleden av å tilby en spennende og utfordrende lederstilling med en meget variert hverdag. Primær arbeidstid vil være dagtid, men stillingen innebærer også kveld og helgejobbing etter behov. Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke egen hverdag og for å utvikle stillingens innhold.

https://www.hotelklubben.no
www.teamhotels.no

Send søknad og cv til HR Direktør Cathrine Glasø på e-post: Cathrine@teamhotels.no
Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: etter avtale